Over Club yoga

Over ons

Klik op de foto om meer te lezen over de docenten.

Al bijna 10 jaar staan we voor kwaliteit en nuchterheid en zijn we een plek voor inspiratie, energie, en ontspanning.

Club yoga is er voor iedereen. Onze kleinste deelnemers zitten nog in de buik van hun mama, en de oudste is 81 jaar. Iedereen doet yoga op zijn/haar eigen niveau, je mag jezelf zijn, want dat is goed genoeg.

Er zijn meerdere yogadocenten betrokken bij Club yoga. We bieden je (500+ uur) uniek opgeleide docenten, sommige zelfs uniek in hun vak in Fryslan. Allemaal hebben we een eigen lesstijl en kenmerken, er is dus altijd wel een docent/les die bij je past. Ook nodigen we graag gastdocenten vanuit binnen- en buitenland uit om jou nog meer inspiratie te brengen in de vorm van workshops, masterclasses en opleidingen, we zijn hiermee uitgegroeid tot een fijne bijscholingsplek voor yogaliefhebbers en -docenten.

We houden niet van contracten, je koopt leskaarten wanneer jij dat wil met zoveel lessen als jij wilt. Als je tevreden bent, kom je weer terug! Lessen volgen doe je ook wanneer jij wilt, je hoeft niet elke week dezelfde les te volgen. De ene week actief, de andere week rustig, alles mag en dit regel je allemaal online.

Goed voor lichaam en geest en puur genieten! Heel Friesland aan de yoga! We ontmoeten je graag!

Volg je ons al?


Nieuws


Blijf op de hoogte van het Club yoga nieuws. Onze nieuwsbrief komt zo'n 1x per maand uit. Uitschrijven kan elk moment.


De studio - Licht, ruim, verzorgd, warm

2 yogazalen, kleedruimte, keuken, yogashop, massagekamer en 2 toiletten.
We kunnen je er van alles over vertellen maar we hopen dat je onze fijne studio in het echt komt ervaren! Onze studio is ook te huur voor vergelijkbare doeleinden, mail ons bij interesse.

Hoe het begon...

Rianne Hoekstra startte Club yoga in september 2010 aan de Pier Panderstraat. Met veel zorg werd alles in en rondom de studio verzorgd en al snel waren er te weinig lessen t.o.v het aantal lessers. Er kwamen yogadocenten bij waarvan een aantal nog steeds lesgeven bij Club yoga. 2,5 jaar later, in februari 2013, zijn we naar 50 meter verderop verhuisd naar de Westersingel, met prachtig uitzicht over het water. Een prachtige ruim 'yogahuis' van +/- 300 m2 op een rustige plek net buiten de Binnenstad van Leeuwarden. Rianne won in maart 2013 de Leeuwarder ondernemersprijs 'De HET'.
Eind augustus 2015 vierde Club yoga haar 5-jarig bestaan. We organiseerden een speciaal 'Savasana Concert' in het prachtige Fries Museum van meditatieleraar en muzikant Tijn Touber en Irene Sportel.
In 2016 zijn we gaan samenwerken met Johan Noorloos van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam, en bieden nu de beste docentenopleiding van Nederland ook in Ljouwert aan, trots!

In 2020 is het feest, we bestaan 10 jaar!