Dit zijn wij!

Klik op ons om meer te lezen.
Club yoga docenten

Over Club yoga - Geitenwollen sokken

Friesland is nuchter, Club yoga biedt yoga op die nuchtere manier, bij ons ga je echt niet zweven (misschien van geluk?). Club yoga is er voor iedereen. Onze kleinste deelnemers zitten nog in de buik van hun mama, en de oudste is 81 jaar. Iedereen doet yoga op zijn/haar eigen niveau, je hoeft op jezelf en op ons geen indruk te maken!

Er zijn meerdere enthousiaste docenten betrokken bij Club yoga. We bieden je zelfs de ruimst opgeleide of enige Critical Alignment, Prana Vinyasa, Kashmir & Aerial yogadocenten van Friesland! Allemaal met een eigen lesstijl, ervaring, goede opleiding(en) (500+ uur) en kenmerken, er is dus altijd wel een docent/les die bij je past. Ook nodigen we graag gastdocenten vanuit binnen- en buitenland uit om jou nog meer inspiratie te brengen in de vorm van workshops, masterclasses en opleidingen, we zijn hiermee uitgegroeid tot een fijne bijscholingsplek voor yogaliefhebbers en -docenten.

We houden niet van contracten, je koopt leskaarten wanneer jij dat wil met zoveel lessen als jij wilt. Lessen volgen doe je ook wanneer jij wilt, je hoeft niet elke week dezelfde les te volgen. De ene week actief, de andere week rustig, alles mag en dit regel je allemaal online.

We hebben een moderne en sfeervolle yogastudio opgezet, met yogalessen van kwaliteit en met de nodige humor. Goed voor lichaam en geest en puur genieten! Heel Friesland aan de yoga! We ontmoeten je graag!


De studio - Licht, ruim, verzorgd, warm

2 yogazalen, kleedruimte, keuken, yogashop, massagekamer en 2 toiletten.
We kunnen je er van alles over vertellen maar we hopen dat je onze fijne studio in het echt komt ervaren!

Het ontstaan van Club yoga


Rianne Hoekstra startte en opende Club yoga in september 2010 aan de Pier Panderstraat. Met veel zorg werd alles in en rondom de studio verzorgd en al snel waren er te weinig lessen t.o.v het aantal lessers. Er kwamen yogadocenten bij waarvan een aantal nog steeds lesgeven bij Club yoga. 2,5 jaar later, in februari 2013, zijn we naar 50 meter verderop verhuisd naar de Westersingel, met prachtig uitzicht over het water. Een prachtige ruim 'yogahuis' van +/- 300 m2 op een rustige plek net buiten de Binnenstad van Leeuwarden. Rianne won in maart 2013 de Leeuwarder ondernemersprijs 'De HET'.
Eind augustus 2015 vierde Club yoga haar 5-jarig bestaan. We organiseerden een speciaal 'Savasana Concert' in het prachtige Fries Museum van meditatieleraar en muzikant Tijn Touber en Irene Sportel. Vanaf 2016 zijn we gaan samenwerken met Johan Noorloos van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam, en bieden nu de beste docentenopleiding van Nederland ook in Ljouwert aan, trots! In 2020 is het feest, we bestaan 10 jaar!