Massage Magic

Aandacht voor jezelf

Binnen Club yoga vind je MASSAGE MAGIC
Masseurs Malou en Marijke runnen hier een fijne en warm ingerichte massagesalon waar je terecht kunt voor:

. Ayurvedische yogamassage
. Ontspanningsmassage voor vrouwen
. Zwangerschapsmassage
. Mama massage

Ontspanningsmassage voor vrouwen

Stap even uit de drukte en hectiek van de week, laad jezelf op en voel de rust terugkeren in je lichaam en hoofd. De huid, bloedsomloop en het lymfevatenstelsel worden tijdens deze behandeling extra gestimuleerd en is daardoor vochtafdrijvend, het verbetert de stofwisseling, laat verkrampte spieren diep ontspannen en voert afvalstoffen af.
De massage geeft je een instant geluksgevoel door het vrijkomen van oxytocine en endorfines, vermindert stress en is zeer helend. Ook mooi meegenomen: na de massage kan je lijf beter zuurstof en voedingsstoffen opnemen.

Zwangerschapsmassage

Gefeliciteerd! Je bent zwanger! Een bijzondere tijd waarin je kindje groeit en jij je klaar maakt voor de komst van je baby. In een relatief korte periode verandert er veel in je lichaam. Je buik groeit, je gewicht neemt toe, je houding verandert en dit vraagt het nodige van je lijf. Tegelijkertijd kunnen vermoeidheid, slapeloosheid en hormonale veranderingen je emotioneel uit balans brengen. Een zwangerschapsmassage kan bij deze veranderingen en ongemakken fysiek en gevoelsmatig ondersteunend zijn. De massage wordt volledig op jou afgestemd, wat heb je nodig?
Stap uit de drukte van de dag en neem de tijd voor jezelf en om aan je kindje in je buik toe te komen, vanaf 14 weken zwangerschap. De massage werkt zo ook positief door op je kindje. Dankzij de speciale zwangerschapsmassagetafel met uitsparingen voor buik en borsten, kun je weer even comfortabel op je buik liggen! Wil je liever gemasseerd worden terwijl je op je zij ligt, dan kan dat ook. Het werkt kalmerend, pijn bestrijdend, herstellend, ontspannend en geeft je een geluksgevoel mee naar huis.

Mama massage

Als je onlangs bevallen bent komt er veel op je af. Met je prachtige baby in je armen ziet je leven er ineens heel anders uit. Je zorg en aandacht gaat natuurlijk volledig naar je kleintje. Je dagen zijn gevuld en echt momentjes voor jezelf zijn er vaak maar weinig of kort. Je lijf is anders, je baby is uit je buik en je lijf voelt misschien niet meer zoals je gewend was.
Gun jezelf juist in deze periode een moment om tot jezelf te komen en je lichaam te laten herstellen van alles wat het doorstaan heeft. Tijdens de massage is er extra aandacht voor de nek, schouders, rug en bekken. Ervaar een instant geluksgevoel door het vrijkomen van oxytocine en endorfines, vermindert stress en is zeer helend. Ook mooi meegenomen: na de massage kan je lijf beter zuurstof en voedingsstoffen opnemen en werkt daardoor nog een tijdje door.
De massage mag gegeven worden na de nacontrole van je verloskundige (vaak 6 weken na de geboorte van je kindje).

Ayurvedische yogamassage = OP DIT MOMENT NIET BOEKBAAR

Dit is een massage als geen ander, je ontvangt een diepe en zeer effectieve massage met biologische olie en ayurvedisch poeder, gecombineerd met yogastretches. De massage haalt knopen, blokkades en stijfheid uit de spieren en bindweefsel. De speciale ayurvedische kruidenolie en medicinale poeders zijn zeer reinigend en helend voor lichaam en geest (en daarom niet geschikt bij zwangerschap/borstvoeding!). Deze unieke massage uit India lost tevens psychische en emotionele blokkades op, verbetert je lichaamshouding, ademhalingspatroon en energielevels. Je komt als nieuw na de massage weer buiten, compleet ontspannen en relaxed.
De massage vindt plaats op een grote dikke massagemat voor maximale bewegingsvrijheid.

Tarieven

Voor alle massages geldt hetzelfde tarief, kies zelf uit 60, 75 of 90 minuten.
60 minuten = 50 euro
75 minuten = 62,50 euro
90 minuten = 70 euro

De massages zijn inclusief warm voetenbad met zeezout (magnesium) & geneeskrachtige kruiden of etherische olie vooraf (jij mag kiezen!), kruidenthee en wat lekkers achteraf.

Betaling

Betaling contant te voldoen ter plekke of wanneer gewenst via een Tikkie.

Acties

Kom je voor een mama massage nadat je al eens een zwangerschapsmassage hebt ontvangen? Dan ontvang je €5 korting.
We hebben een stempelkaart, op elke 6e massage binnen 1 jaar ontvang je 20% korting!

Massage inplannen & Contact

Een afspraak maken met Massage Magic (Malou & Marijke) kan door een e-mail te sturen aan massage@club-yoga.nl of bel 06-26280020 (Malou).

Vermeld de gewenste massage en lengte hiervan, je contact gegevens, voorkeurs dag(en)/tijd(en).

Openingtijden
Maandag overdag + avond
Dinsdag tot 1600u
Woensdag overdag + avond
Donderdag overdag +avond
Vrijdag overdag + avond
Weekend op aanvraag


Wanneer je verhindert bent horen we dat graag zo snel mogelijk.
Annuleren en verplaatsen kan tot 4 uur van te voren kosteloos. Bij annulering binnen 4 uur van te voren, moeten we 50% in rekening brengen, binnen 1 uur en bij het vergeten van de afspraak 100%.