Ayurvedische Yogamassage

Een massage met biologische olie, ayurvedisch kruidenpoeder en (yoga)strekkingen

De Ayurvedische Yogamassage is een unieke massage waarbij diepe massagestroken met ademhaling en yogastretches worden gecombineerd. De massage vindt plaats op een grote dikke massagemat op de grond voor maximale bewegingsvrijheid en flow in onze fijne warme ruimte.
De diepe massagestroken helpen om knopen, blokkades en stijfheid uit de spieren te halen, spanning los te laten en bereidt tegelijkertijd het lichaam voor op de ondersteunde yogastretches (zelf hoef je niks te doen behalve genieten). Door adem en beweging samen te voegen, wordt de ontvanger langzaamaan steeds dieper in yogastretches geholpen welke lichamelijke disbalans verhelpen en lichamelijke harmonie herstelt.


De Ayurvedische tradities worden in stand gehouden door het gebruik van kruidenolie en medicinale poeders welke bekend staan om hun helende effecten. De unieke en effectieve aanpak van de massage uit India lost psychische en emotionele blokkades op, helpt om afvalstoffen af te voeren, bevordert correcte lichaamshouding, verbetert ademhalingspatronen, verbetert energielevels en geeft de ontvanger een uitgesproken gevoel van welzijn.

Ayurveda is het 'zusje van yoga'. Het is een eeuwenoude en universele wijsheid die in India al duizenden jaren wordt gebruikt. Doordat ayurveda zo universeel is is zij ook in deze moderne tijd zeer goed toepasbaar. Door yoga, meditatie, massages en voeding kun je jezelf meer in balans brengen. Deze massage zou zomaar de beste zijn die je ooit hebt gehad! (Niet geschikt als je zwanger bent of borstvoeding geeft ivm het detoxende effect!)

Even praktisch

Omdat we je lichaam masseren met olie en poeder is het belangrijk dat de kleding die je weer aantrekt 'vies' mag worden. Je krijgt door de massage ook wat olie in je haar en op je gezicht (tenzij je dat niet wilt). De massage ontvang je in alleen je onderbroek, je lichaam zal echter tijdens de gehele massage grotendeels netjes afgedekt zijn. De masseuse zorgt ervoor dat je warm blijft door te werken met doeken over de lichaamsdelen die niet gemasseerd worden op dat moment.

We masseren je voeten t/m je vingers t/m je top van je hoofd. Het is voor jezelf maar ook voor de masseuse fijn als je schoon en fris naar de massage komt.
Je mag een grote badhanddoek meenemen.

De massages vinden plaats op locatie van Club yoga in de speciale massageruimte.