Gefeliciteerd met je zwangerschap

Hieronder lees je alles over ons aanbod voor jou en je kindje in je buik

Vanaf 16 weken zwangerschap of later kun je beginnen met zwangerschapsyoga. Een heel bijzondere les voor jullie samen. Ook bieden we cursussen Hypnobirthing.

Wat balen we, wat baalt iedereen.... Een lock-down, en wat onhandig als je zwanger bent en je lekker wilt voorbereiden! 🙁

Het goede nieuws voor jullie van ons is dat wij een speciaal zwangerschapsyoga online lespakket hebben gemaakt waarmee je de komende weken toch fijn les kunt volgen en je kunt voorbereiden op je bevalling. Je kunt deze lessen zo vaak volgen als jij wilt, wanneer jij wilt. We hebben er al veel positieve reacties op ontvangen.

Het online lespakket bestaat uit meerdere fijne videolessen die je thuis kunt volgen om je zwangerschap ontspannen en vol vertrouwen te houden, maar ook ademtechnieken te kunnen oefenen voor de bevalling.

Het pakket bestaat uit 5 video's:
- Zwangerschapsyoga van Monique (37 minuten)
- Flow zwangerschapsyoga van Rianne (43 minuten)
- Adem oefeningen (J Breath) voor bevalling Rianne (20 minuten)
- Korte zwangerschapsyogales met zittende houdingen van Rianne. (15 minuten)
- Een zwangerschapsyoga les met mindfulness en allerlei info mbt de bevalling van Pernille (verloskundige en yogadocent) (50 minuten)

- +Extra; Video's die ook geschikt zijn om te volgen (niet specifiek zwangerschapsyoga maar wel fijn om te doen!).

Voorbeeld zwangerschapsyogavideo
Je kunt op Youtube 1 korte les bekijken/volgen om te proeven of het wat voor je is: korte zwangerschapsyogales: https://youtu.be/9EBNMB17uH4


Wat kost het zwangerschapsyogapakket?
4 lessen van je kaart of € 40,-

Heb je nog een leskaart met maar 1/2/3 lessen en dus net tekort laat het dan even weten dan moeten we het even handmatig erin zetten.

Hoe bestel je het pakket?
Mail ons op info@club-yoga.nl, wij mailen jou vervolgens de link naar de lessen en regelen het qua betaling/leskaart.

Je helpt zo niet alleen je zelf, maar ook ons door deze lock-down heen! ❤️


❤️ We hopen dat jullie het lespakket volop mogen benutten het is met liefde gemaakt!Ben je bevallen?


Je kunt doorstromen naar onze Babyyoga en -massage !

Aanvullende cursussen en activiteiten

Om goed voorbereid te zijn op de bevalling adviseren we je tevens de volgende (gratis) cursussen/activiteiten.


- Borstvoedingsavond van Dochter&Zn en KraamZus in Leeuwarden. De lactatiekundige geeft antwoord op vragen als: Hoe leg je je kindje goed aan, hoe kom je er achter of je kindje genoeg gedronken heeft etc.
- Beval informatieavond van Dochter&Zn in Leeuwarden. Op deze avond hoor je alle noodzakelijke informatie over de bevalling en kraamperiode te horen.
- Informatieavond bevallen in ziekenhuis in het MCL. Je krijgt informatie rondom bevallen in het ziekenhuis, borstvoeding en er is een informatiemarkt met stands.