Een overzicht van alle lessen

We geven je hieronder uitleg over onze lessen. Er zijn vrij veel vormen van yoga, dat maakt het als je net begint soms lastig om een keuze te maken. Het allerbelangrijkste wat je moet weten voordat je begint met yoga is: het gaat er niet om dat je alles kunt of weet, of je lenig bent, of hoe veel ervaring je hebt!
Yoga is voor iedereen. Dat gezegd, is het wel belangrijk dat je een beetje weet met welke les je zou kunnen beginnen, en dat is heel persoonlijk... Alle yogalessen die wij op het lesrooster hebben staan, komen vanuit de Hatha stroming, oftewel: ze zijn familie van elkaar en lijken op elkaar. Sommige yogavormen zijn rustiger en meditatiever, sommige wat meer lichamelijk actief, en sommige zelfs zeer actief maar in de basis zijn ze gelijk.
Als je een sportief verleden hebt en geen lichamelijke klachten dan kun je lichamelijk gezien alle lessen op het lesrooster (waarschijnlijk) doen, maar of je ze ook allemaal fijn vindt dat zul je zelf ontdekken. Als je klachten/blessures hebt (gehad), dan zul je de 'Actief & Flow' lessen waarschijnlijk moeten laten.
Kies de les(sen) die je aanspreken, dat mag elke week weer wat anders zijn. Ga het vooral ervaren tijdens de proeflessen, daar zijn ze voor bedoeld!